Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Bis, bouw- en inspiratiesalon 

Op bis, bouw- en inspiratiesalon vind je tips en tricks, creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject.
Meer dan 400 exposanten bezorgen je een volledig overzicht van wat de bouw- en renovatiesector te bieden heeft.
Eén bezoek volstaat om op de hoogte te zijn van de laatste trends en de nieuwste technieken.


Waarom bis bezoeken?


bis4
ALLE INFO OP 1 PLEK
Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, (hernieuwbare) energie … Je vindt meer dan 400 exposanten uit de (ver)bouwsector onder 1 dak. Bis bezoeken = je tijd efficiënt benutten.


bis5
HANDIGE THEMAZONES
De 7 hallen van Flanders Expo zijn ingedeeld in overzichtelijke themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt én heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.


bis2
VAKMENSEN UIT JE BUURT
Ontmoet de regionale dealers die jouw woonplannen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.


bis1
GRATIS PROFESSIONEEL ADVIES
Stel al je vragen tijdens een persoonlijke adviessessie van zo’n 20 minuten. Onze adviseurs zijn pro in premies, duurzaam watergebruik, BENOveren, werken met een architect …


bis3
LAATSTE TRENDS
In onze buitenzone ontdek je dé trend van de komende jaren: modulair bouwen en wonen. Dankzij de bis-architectuurtentoonstelling kom je dan weer alles te weten over hot topic ‘herbestemming’.

Nieuws

Met TWIKE zet Stroomop schouders onder mobiliteitsrevolutie

News17/10/2017

Kuurne - Stroomop bvba, pionier in hernieuwbare energie, zet de schouders onder een mobiliteitsrevolution en start en TWIKE-concessie. TWIKE is een lichtgewicht elektrisch voertuig van max. 270 km, op 3 wielen met fietsondersteuning.

Lees meer

Caparol: natuurlijke hennep isolatie

News22/05/2017

Ontdek Capatect Natur+ voor: een nieuwe gevelisolatiesysteem op basis van hennep.

Lees meer

Green Solutions Awards: tijd om zich kandidaat te stellen!

News27/04/2017

Energie & Habitat steunt de 5de editie van de Green Solutions Awards!

Lees meer
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer