Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Catering

Fast & Fresh

Verse & snelle maaltijden
Geniet hier van een heerlijk biobroodje, kraakvers slaatje of een lekker warme soep. Alle verpakkingen zijn gemaakt van PLA of Polymelkzuur. Dat betekent dat het biologisch afbreekbaar materiaal is.

Heerlijk verse koffie
Zin in een lekkere kop koffie? Vul je tas aan één van onze koffiemachines. De verse koffiebonen worden door het Belgische bedrijf SAS aangeleverd. Dit is een organisatie gespecialiseerd in het mengen, roosteren en verpakken van koffie sinds 1947.

Prijs/kwaliteit garantie
U kan uzelf gemakkelijk en snel bedienen, waardoor onze prijs/kwaliteit gegarandeerd blijft. Functionaliteit speelt dan ook een centrale rol in de organisatie van onze cateringpunten. Zo kan u ten volle van uw maaltijd genieten!

Brasserie Marie

Brasserie Marie is meer dan alleen 'Pure Belgian Food'. Het is lokaal (i.s.m. Belgische bedrijven), vers eten zonder dat er gebruik gemaakt wordt van diepgevroren voedsel. Meer zelfs: het stoofvlees bijvoorbeeld wordt klaargemaakt via 'vacuum slow-cooking'. Vacuum koken is één van de oudste en beste manieren om te koken. De vitamienen en essentiële voedingsstoffen blijven zo het beste bewaard. Alle vis draagt het MSC label. Dit betekent dat u nooit overbeviste vis zal geserveerd worden. Ook vegetariërs krijgen steeds een lekker alternatief aangeboden.

Trattoria di Luigi Bertagni

Bertagni is misschien wel het meest bekende pastamerk ter wereld. Het is dan ook een primeur dat een restaurant geopend wordt waar hun producten verkocht worden. Bertagni is het oudste merk dat vers gevulde pasta aanbiedt (sinds 1882). Verse pasta wordt gemaakt met verse eierdooiers en tarwegriesmeel, terwijl gedroogde pasta met water en bloem klaargemaakt wordt. Er worden ook geen smaakversterkers of conserveringsmiddelen gebruikt. Van verse producten gesproken! Én liefdevol klaargemaakt door Italianen, in Italië. 100% authentiek!

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer